Follow Me on Pinterest

tisdag 4 december 2012

Isigt!


Ville att denna LO på Anton skulle va isig. Valde ett vitt cardstock som bas. Stänkte mist och glaze i blå toner. Tog vaxat papper och skrynklade ihop. På alla detaljer la jag snöfärg och tillsist smälte jag en plastförpackning med embossingfönen, la lite dimond stickles ovanpå så att det skulle se ut som gnistrande is. 1 a pris för denna. Jippie!

Naughty!!!


Gjorde ett kort med ett papper från K-Design. Gillar de murriga färgerna skarpt. Stämpeln är en KennyK och färglagd med Promarkers. Stövlarna har fått lite 3d lack. Annars har jag lagt till band, vinterbär, bling och utstansade barr,

Liten tomte!



Jag valde att ha ett naturfärgat cardstock som bas, Jag använde en snöflinga som jag stansat ut, som mask. Tog brun stämbeldyna och drog över. Resultatet blev två suddiga snöflingor bakom kortet på Hugo.Därefter gjorde jag kantstygn med en vit gelroller penna. Smala rödvita ränder av washitape ramar in. Annat jag använt är band, wellpapp, blommor och metall brads,

Metallhjärta

Jag altrade ett stort mettalhjärta, Jag klädde det med papper, inkade kanterna och avslutade med lite brun stickles på kanterna. Därefter stämplade jag godjul med brunt och clearembossade. Stämpeln är från Saturated canary, färglagd med Promarkers. Översta lagret på kjolen är en bit designark med häftkuddar under. Överst har jag en bit Seembinding som jag sprayat och inkat med  inkagold och knutit till en slarvig rosett. Tillsist la jag till en blomma och några frostade bär.

Juletid!

Nu var det ett tag sen jag gjorde ett inlägg. Men nu kommer äntligen lite nytt. I helgen var jag på ScrapPerras scrapmara i Järfälla. Där är det alltid lika trevligt. Kul människor, god mat och spännande utmaningar. Ska lägga in det jag skapade där strax.
Må så gott!
Malin